Menu

Kleine kaart

To share

Calamares – € 15,00
(fritti – citroen mayonaise) 

Visreepjes – € 14,00
(tartaar)

Scampi fritti – € 16,00
(sweet chili)

Kippeboutjes – € 15,00
(haisin + lente-ui)

Duke of Berkshire kroketjes – € 14,00

Kaasblokjes – € 10,00
(mosterd)

Kaasstengels – € 10,00

Mix van warme hapjes – € 20,00

Focaccia – € 23,00
(charcuterie – pesto – tapenade – olijven)

Iberico – € 22,00
(100 g)

Pétoncle – € 20,00
(kleine coquille in over met kruidenboter)

Kindergerechtjes

Kinderspaghetti – € 15,00

Kaaskroketje met frietjes en appelmoes – € 15,00

Garnaalkroketje met frietjes en appelmoes – € 16,00

Kip met appelmoes en frietjes € – 15,00

Rundsburger met frietjes en tomaat – € 17,00

Visreepjes met puree – € 17,00

Pannenkoeken
Brusselse boterwafels

€ 7

  • Toppings (suiker / boter / slagroom / vanille ijs / chocolade saus / confituur) + € 1,00 per topping
  • Verse fruit / aardbeien + € 5,00

Desserts

Crème brulé – € 9,00

Chocolademousse – € 10,00

Tarte tatin – € 10,00

Café glacé – € 10,00

De Kleine honger

Garnaalkroketten – € 21,00
(peterselie + citroen) (2 stuks)

Kaaskroketten – € 18,00
(peterselie + citroen) (2 stuks)

Croque Parisien – € 17,00
(bechamel + gratin)

Ceasar salade – € 24,00
(krokante kip + spek + ei + Parmesan + ansjovis)

Salade Scampi – € 26,00
(scampi + appel + curry)

Salade gerookte zalm – € 21,00
(zalm + ui + peterselie + mierikswortel + toast)

Linguini Scampi – € 27,00
(diabolique)

Linguini “Al Ragù” – € 19,00
(bolognaise van de Chef)

Kikkerbillen – € 22,00
(zachte look + kerstomaat)

Ijscoupes

Coupe vanille – € 9,00

Coupe mokka – € 9,00

Coupe chocolade – € 9,00

Dame blanche – € 10,00

Coupe brésilienne – € 10,00
(met 1 bol gezouten caramel)

Coupe maison – € 11,00
(2 bollen vanille ijs, 1 bol gezouten caramel + chocoladesaus + nootjes)

Coupe vers fruit – € 12,00
(seizoen)

Coupe aardbei – € 12,00
(seizoen)

Coupe advocaat – € 14,00

Sorbet citroen – € 8,00

Sorbet citroen met vodka – € 12,00
(kolonel)

Sorbet frambozen – € 8,00

Kinderijs – € 8,00

Restaurant kaart

Gastronomische lunch

Op maandag, donderdag & vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

 

Voorgerecht, hoofdgerecht & dessert – € 39,00

Voorgerecht of dessert & hoofdschotel – € 33,00

Hoofdschotel – € 26,00

Voorgerechten

Carpaccio van zesrib – € 25,00
Morillesvinaigrette – veldsla – oude kaas

Mi Cuit van ganzenlever – € 29,00
Noordzeekrab – appel – rode biet

Porchetta – € 24,00
Makreel – kapperblad – notensla

Coquilles – € 29,00
Dooierzwam – daslook – artisjok

Halve langouste in eigen nat – € 29,00
Fijne groenten – tuinkruiden

Aubergine – € 22,00
Tomaat – geitenkaas – basilicum

Voor onze kleinsten

Pasta bolognaise – € 15.00

Rundsburger – € 17.00
Frietjes – tomaat

Kip Poulet – € 17.00
Appelmoes – frietjes

Visreepjes – € 17.00
Met puree

Suggestiemenu

Carpaccio van zesrib 
Met truffel aroma’s – veldsla – oude kaas

Coquilles
Dooierzwam – daslook – artisjok

Parelhoen Pintade
Groene asperges – morilles – witte porto

Panna cotta
Pornstar martini – passievrucht

OF

Uitgelezen kaasbordje “Kaashuis Bover” + € 6,00
Appel – mango chutney (5 soorten)

Hoofdgerechten

Gebakken paling – € 34,00
Kervelroom – verse frietjes

Deense kabeljauwrug – € 32,00
Asperges – mousseline – polderaardappel

Bourride – € 38,00
Noordzeevis – schaaldieren – aioli – krieltjes

Rib-eye – € 38,00
Béarnaise – kropsla – verse frietjes

Chateau-Briand – € 32,00
Volgens de wijze van de Chef

Parelhoen Pintade – € 35,00
Groene asperges – morilles – witte porto

Om af te sluiten

Uitgelezen kaasbordje “Kaashuis Bover” – € 16,00
Appel – mango chutney (5 soorten)

Klassieke crème brûlée – € 12,00

Chocolade – € 14,00
Gezouten caramel – bladerdeeg

Panna cotta – € 14,00
Pornstar martini – passievrucht

Rode Vruchten – € 14,00
Rabarber – chocoladeijs – madeleine