Calamares – € 15,00
(fritti – citroen mayonaise)
Visreepjes – € 14,00
(tartaar)
Scampi fritti – € 16,00
(sweet chili)
Kippeboutjes – € 15,00
(haisin + lente-ui)
Duke of Berkshire kroketjes – € 14,00
Kaasblokjes – € 10,00
(mosterd)
Kaasstengels – € 10,00
Mix van warme hapjes – € 20,00
Focaccia – € 23,00
(charcuterie – pesto – tapenade – olijven)
Iberico – € 22,00
(100 g)
Pétoncle – € 20,00
(kleine coquille in over met kruidenboter)
Kinderspaghetti – € 15,00
Kaaskroketje met frietjes en appelmoes – € 15,00
Garnaalkroketje met frietjes en appelmoes – € 16,00
Kip met appelmoes en frietjes € – 15,00
Rundsburger met frietjes en tomaat – € 17,00
Visreepjes met puree – € 17,00
€ 7
Crème brulé – € 9,00
Chocolademousse – € 10,00
Tarte tatin – € 10,00
Café glacé – € 10,00
Garnaalkroketten – € 21,00
(peterselie + citroen) (2 stuks)
Kaaskroketten – € 18,00
(peterselie + citroen) (2 stuks)
Croque Parisien – € 17,00
(bechamel + gratin)
Ceasar salade – € 24,00
(krokante kip + spek + ei + Parmesan + ansjovis)
Salade Scampi – € 26,00
(scampi + appel + curry)
Salade gerookte zalm – € 21,00
(zalm + ui + peterselie + mierikswortel + toast)
Linguini Scampi – € 27,00
(diabolique)
Linguini “Al Ragù” – € 19,00
(bolognaise van de Chef)
Kikkerbillen – € 22,00
(zachte look + kerstomaat)
Coupe vanille – € 9,00
Coupe mokka – € 9,00
Coupe chocolade – € 9,00
Dame blanche – € 10,00
Coupe brésilienne – € 10,00
(met 1 bol gezouten caramel)
Coupe maison – € 11,00
(2 bollen vanille ijs, 1 bol gezouten caramel + chocoladesaus + nootjes)
Coupe vers fruit – € 12,00
(seizoen)
Coupe aardbei – € 12,00
(seizoen)
Coupe advocaat – € 14,00
Sorbet citroen – € 8,00
Sorbet citroen met vodka – € 12,00
(kolonel)
Sorbet frambozen – € 8,00
Kinderijs – € 8,00
Op maandag, donderdag & vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
Voorgerecht, hoofdgerecht & dessert – € 39,00
–
Voorgerecht of dessert & hoofdschotel – € 33,00
–
Hoofdschotel – € 26,00
Carpaccio van zesrib – € 25,00
Morillesvinaigrette – veldsla – oude kaas
Mi Cuit van ganzenlever – € 29,00
Noordzeekrab – appel – rode biet
Porchetta – € 24,00
Makreel – kapperblad – notensla
Coquilles – € 29,00
Dooierzwam – daslook – artisjok
Halve langouste in eigen nat – € 29,00
Fijne groenten – tuinkruiden
Aubergine – € 22,00
Tomaat – geitenkaas – basilicum
Pasta bolognaise – € 15.00
Rundsburger – € 17.00
Frietjes – tomaat
Kip Poulet – € 17.00
Appelmoes – frietjes
Visreepjes – € 17.00
Met puree
Carpaccio van zesrib
Met truffel aroma’s – veldsla – oude kaas
–
Coquilles
Dooierzwam – daslook – artisjok
–
Parelhoen Pintade
Groene asperges – morilles – witte porto
–
Panna cotta
Pornstar martini – passievrucht
OF
Uitgelezen kaasbordje “Kaashuis Bover” + € 6,00
Appel – mango chutney (5 soorten)
Gebakken paling – € 34,00
Kervelroom – verse frietjes
Deense kabeljauwrug – € 32,00
Asperges – mousseline – polderaardappel
Bourride – € 38,00
Noordzeevis – schaaldieren – aioli – krieltjes
Rib-eye – € 38,00
Béarnaise – kropsla – verse frietjes
Chateau-Briand – € 32,00
Volgens de wijze van de Chef
Parelhoen Pintade – € 35,00
Groene asperges – morilles – witte porto
Uitgelezen kaasbordje “Kaashuis Bover” – € 16,00
Appel – mango chutney (5 soorten)
Klassieke crème brûlée – € 12,00
Chocolade – € 14,00
Gezouten caramel – bladerdeeg
Panna cotta – € 14,00
Pornstar martini – passievrucht
Rode Vruchten – € 14,00
Rabarber – chocoladeijs – madeleine
Brugsesteenweg 176, 8450 Bredene
info@blauwesluis.be
t. 0476 32 93 94
Elke dag open van 11:00 – 23:00
Dinsdag & woensdag gesloten
© 2025 Blauwe Sluis | BE 0790.786.758 | Privacy Policy | Site by zilt.design