Welkom bij De Blauwe Sluis

In het hart van Bredene vind je De Blauwe Sluis, een gezellige horecazaak die al 14 jaar met passie wordt uitgebaat door Agna Cardon. Met jaren ervaring op de teller weet Agna als geen ander hoe je mensen laat genieten van lekker eten in een warme, gastvrije sfeer.

Sinds kort slaat ze de handen in elkaar met chef Rudy Frell. Na 24 jaar zijn eigen restaurant L’Espérance in De Haan te hebben geleid, besloot Rudy in februari een nieuw avontuur aan te gaan. De timing kon niet beter: Agna’s vorige chef ging met pensioen, en Rudy zocht een nieuwe uitdaging. Als koppel én nu ook als team, starten ze samen aan een nieuw hoofdstuk voor De Blauwe Sluis.

Interieur Blauwe Sluis

Eten is herinneringen
maken aan tafel.

Make-over

De zaak kreeg een volledige make-over door BLCN Design en straalt nu een warme, eigentijdse sfeer uit waarin iedereen zich meteen thuis voelt.

Ook op het bord is er vernieuwing. De kaart werd volledig herwerkt: naast de vertrouwde Belgische klassiekers à la carte, serveren we nu ook een seizoensgebonden suggestiemenu en een smakelijk lunchmenu. Of je nu binnen zit of op ons gezellige terras — voor een pannenkoek, een ijsje of een aperitiefje ben je altijd welkom. Bij ons kom je écht even tot rust.